Tarpal Oy
Lönnrotinkatu 2
70500 Kuopio
Puh.(017) 264 2900
Sähköposti: myynti@tarpal.fi

Noutomyymälä avoinna:
ma-pe  8.00 - 16.00

 

Metro-Matto-altaat

Valmistamme tilavuudeltaan kaikenkokoisia liete-, virtsa- ja vesialtaita (50−10 000 m3) asiakaskohtaisesti räätälöitynä. Altaat tehdään maanvaraisina, seinämäkaltevuudeltaan yleensä 40−45 astetta. Altaat valmistetaan kuumasaumaamalla kaivannon muotoiseksi, ja mittojen perusteella ne tehdään tehtaalla valmiiksi altaaksi. Paikalleen asennus on helppoa ja nopeaa, ja erikoismateriaalin johdosta altaat ovat pitkäikäisiä. Altaat ovat maa- ja metsätalousministeriön hyväksymiä.

Metro-Matto-rehuaumanpohjat

Metro-Matto-aumanpohjan avulla rehun puristenesteet kerätään talteen. Yhtenäinen matto sijoittuu paksun hiekkakerroksen alle. Pohjakallistus ohjaa puristenesteen virtaamaan viemäriyhteyden kautta keräilyastiaan, josta se pumpataan levitysvaunuun tai varastosiiloon. Puristeneste on arvokasta ravintoa, joka kannattaa hyödyntää. Menetelmän avulla rehusta saadaan maittavampaa, koska se on kuivaa pinnalta pohjaan asti.

Metro-Matto on helppo ja nopea asentaa itse. Rakenteen ja erikoismateriaalin ansiosta se on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu ja tarvittaessa myös siirrettävissä. Aumanpohjan vakiokoot: 8 x 25 m ja 12 x 25 m. Valmistamme myös muita kokoja asiakkaan tarpeen mukaan.